skip to Main Content

Over ons

Wij zijn in staat om onze klanten van innovatieve, duurzame en winstgevende oplossingen te voorzien.

Profiel EQUU

Equu is een jonge moderne technisch dienstverlener met kennis en ervaring van de duurzame ontwikkelingen in de energiewereld en van innovatieve technologieën. Daardoor zijn wij in staat om onze klanten in de woningbouwsector, utiliteitsbouw, gezondheidszorg en industrie van innovatieve, duurzame en winstgevende oplossingen te voorzien bij het verbeteren van gebouw- en energieprestaties en het behalen (versnellen) van klimaat- en energiedoelstellingen.

Energie Label A

Wij onderscheiden ons door een volledige ontzorging van onze klanten:
van advies tot en met realisatie.

Equu 100% dochter Pranger-Rosier

Equu is een zelfstandige dochter van Pranger-Rosier uit Leeuwarden. Met 250 medewerkers en vestigingen in Dokkum, Leeuwarden en Sneek is Pranger-Rosier één van de grootste technisch diensverleners in het Noorden. Bovendien kan Pranger-Rosier bogen op 50 jaar ervaring.


Pranger-Rosier wil voorop lopen bij de Energietransitie en een prominente rol gaan spelen bij de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Daarom heeft Pranger-Rosier besloten tot de oprichting van Equu. Medewerkers van Equu advsieren klanten om tot slimme, duurzame en toekomstgerichte energieoplossingen voor hun gebouwen te komen. Equu zal daabij gebruikmaken van innovatieve technlogieën, zoals sensoren, Internet of Things (IoT) en Big Data. Daarmee is het mogelijk om relevante data van gebouwen en installaties te verzamelen, te analyseren en te gebruiken. Zo wordt een goed beeld verkregen van de prestaties van de installaties en kunnen afwijkingen en storingen vroegtijdig gedetecteerd en voorkomen worden. Bij klanten leidt dat tot een gezond en aangenaam binnenklimaat en besparing op de energie- en onderhoudskosten.

Voor de uitvoering zal Equu nauw samenwerken met Pranger-Rosier Installaties en Otte Installaties.

Back To Top