skip to Main Content

Proces- en Organisatie

Integrale aanpak tussen energie- en gebouwbeheer

Plan, Do, Check, Act

Verkregen inzichten uit inspecties, monitoring en data-analyses leiden tot planvorming, advies en realisatie. Deze componenten vormen de “Blauwe” draad binnen onze integrale aanpak voor energie- en gebouwbeheer. Een aanpak die effectief en kostenefficiënt is omdat we overlappende opnames en inventarisaties inzichtelijk hebben gemaakt.

Om het overzicht te bewaren hebben wij een helder stappenplan ontwikkeld om u te helpen bij het opzetten en verbeteren van energie- en gebouwbeheer. Dit proces stopt niet na 1 rondje maar loopt door omdat er simpelweg altijd nieuwe inzichten en kansen ontstaan die weer leiden tot nieuwe plannen.

We borgen inzicht, planvorming, realisatie en advies binnen uw organisatie voor duurzaam beheer en onderhoud.

De sterke en zwakke punten kennen van je organisatie is de sleutel tot verbetering. Door onze jarenlange ervaring met resultaatgericht onderhoud en systeemgerichte  contractbeheersing weten wij wat werkt en wat niet. Zo kan een organisatie niet goed functioneren als er geen basis is voor samenwerking en vertrouwen. Ook tegenslagen kunnen incasseren om je doel te bereiken horen hierbij. Dit geldt voor elke verandering binnen een organisatie, zo ook voor de integratie tussen energiebeheer, gebouwautomatisering en gebouwbeheer.

Nieuwsgierig naar ons stappenplan? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Back To Top